3zbgelhztajxhlq8wdcx

Elevate Your Biz Emails eCourse

Geef jouw Email Branding een Boost!

Go get Branded Babe!

Boost je Biz met picture perfect emails!

Email Marketing is een must voor iedere ondernemer, maar wat niemand je vooraf vertelt is dat het niet alleen gaat om wat je vertelt maar ook om hoe je het presenteert! In mijn 10 jaar als Biz Booster van vrouwelijke ondernemers heb ik dit al vaak gehoord als reden om niet aan email marketing te doen. Daarom heb ik besloten hier iets aan te doen door middel van deze eCourse!

Stel je eens voor ...

Je hebt net een prachtig product gemaakt of service uitgewerkt en nu moet het de wereld in! Getting Out There in a Big Way! Naast dat je website er natuurlijk piekfijn moet uitzien en voorzien is van jouw branding, moet je er nu toch echt aan gaan geloven...

Je hebt een email lijst gebouwd waar je misschien niet zoveel mee doet, of je hebt nog helemaal geen subscribers op je lijst staan! MailChimp is voor jou doffe ellende. Je weet niet waar je op moet letten en hoe je technisch een goede nieuwsbrief in elkaar zet.

Het wow effect met branded emails!

Je bent op zoek naar meer structuur in je uitstraling, kleur en stijl van je e-mails op een manier die een wow gevoel creëert bij de ontvanger! Je wilt weten hoe je email templates vormgeeft in de look en feel van jouw merk die je kunt gebruiken voor je lanceringen of je reguliere emails. Je hebt een 'opt-in' formulier maar die kan wel een likje verf gebruiken.. of je denkt nu een 'opt-in'? #FTW is een 'opt-in'? No worries babe, I got your back!


Het maken van een nieuwsbrief en het onder de knie krijgen van Mailchimp, was voor mij echt een doffe ellende. Waar moet je op letten en hoe zet je technisch een goede nieuwsbrief in elkaar? Ik kwam er ondanks veel 'geoefen' niet uit. Door het volgen van de Elevate your Biz Emails eCourse ging een wereld voor mij open. Stap voor stap neemt Jakolien het hele proces met je door, begeleid door handige en praktische filmpjes.

Het resultaat van de cursus? Een professioneel ogende, mooi vormgeven en eenvoudig te maken nieuwsbrief. Ik weet nu wat de mogelijkheden van Mailchimp zijn en hoe ik deze ten volle kan gebruiken. Ik ben heel blij dat ik met de cursus heb kunnen meedoen. Het is een leerzame en waardevolle ervaring geweest die ik iedereen van harte kan aanbevelen!

Sanne Goede - Eigenaresse at Chital.nl

 


Jouw email looking like a million bucks

Stel je nu eens voor dat je na het volgen van deze eCourse emails verstuurt naar je subscribers. Je weet dat jouw email er in de look and feel van jouw brand uitziet 'like a million bucks' en dat deze je potentiële klant echt een wow gevoel gaat geven.

Hoe zou het zijn als

Je precies weet wat een opt-in formulier is, hoe je die aantrekkelijk vormgeeft en hoe je daarmee meer inschrijvingen krijgt op je lijst. Je de basis voor je branding van je e-mails op orde hebt en je geloofwaardigheid als merk versterkt.

En je weet wat de mogelijkheden van MailChimp zijn en hoe je die kunt gebruiken om je biz nog steviger neer te zetten en emails te versturen die eruit zien like a million bucks waar jouw subscriber een wow gevoel van krijgt!

Dat wow gevoel?

Daar gaan we voor! Lees hieronder welke modules we gaan behandelen in de Elevate Your Biz Emails™ eCourse. Is dit een techie eCourse? Nope. Daar hebben we MailChimp zelf voor, al bevat de eCourse wel een extra techie module.

Is dit een Visual Branding eCourse? Nope again. Bij een volledige vormgeving van je visual brand komt natuurlijk meer kijken, maar je gaat een eind komen, I promise!

Ik heb de Elevate Your Bizz email course gevolgd bij Jakolien. Wat ben ik blij hiermee! Ik heb geleerd om meer structuur te krijgen in mijn uitstraling, kleur en stijl. Dit door te voeren in mijn hele email marketing. Ik had net een mailchimp account en wist nog niet echt wat ik er mee moest.

Deze cursus is perfect voor de mensen die klaar zijn voor een professionaliseringsslag. Prachtige customised beelden, mails, templates en opt-ins. Ik heb door deze cursus mijn bizz steviger en professioneler neer weten te zetten met ook echt mooi resultaat. Mijn maillijst groeit met de dag, ik krijg veel complimenten en ik kan met deze info nog zoveel gave lanceringen gaan doen digitaal!

Me is so so happy! Totally worth it! Dankjewel Jakolien!

 

Geen fluff maar praktische tips & tools

De Elevate Your Biz Emails eCourse bevat geen fluff, maar praktische en direct toepasbare tutorials, veelal op video, die jou direct alle kennis en tools geven om ook deze drempel in de marketing van jouw biz als een BOSS te nemen!

Heb je nog nooit gewerkt met MailChimp dan is het handig om daar eerst een basiscursus van MailChimp zelf over te doen die te vinden is op hun website. Diepgaande kennis van MailChimp is niet noodzakelijk om het geleerde in deze cursus succesvol toe te passen.

De Elevate Your Biz eCourse geeft je een bewezen strategie inclusief makkelijk te volgen instructievideo’s, waarmee je een succesvolle start maakt met het branden van jouw e-mailmarketing.

De online training Elevate Your Biz Emails is een super mooie, duidelijke en handige training om veel meer uit je MailChimp account te halen. Ik zie vaak op hele mooie sites een enorm lelijk inschrijfformulier en een lelijke follow-up. Het oog wil ook wat (vind ik tenminste) en dit is wat je leert in deze training. Hoe je jouw complete look & feel kunt integreren in je MailChimp campagnes.

Jakolien legt alles heel erg duidelijk uit in de modules die zijn opgebouwd uit meerdere lessen. Ze heeft een hele fijne stem om naar te luisteren, maakt tussendoor eens een grapje en neemt ècht de tijd om de dingen even goed te verduidelijken.
Kortom; een hele fijne, waardevolle training die er ook nog eens “gelikt” en branded uit ziet en de investering (in zowel geld als tijd) echt meer dan de moeite waard is!

Marijke Ruijter - Kickstart Your Biz!

 


Elevate Your Biz Emails eCourse Modules


Module 1 - De basics

Ga aan de slag met MailChimp en leer begrippen kennen.


Module 2 - Branding strategieën

Maak een Brandkit & Moodboard voor meer structuur in wat je wilt uitstralen. En waarmee je in één keer herkenbaarheid aanbrengt in je nieuwsbrief, aanmeldingsformulier op je website en de bevestigingsmail voor nieuwe abonnees.


Module 3 - Pimp your MailChimp template

Leer hoe je een branded template aanmaakt in MailChimp, die je voor al je lanceringen kunt hergebruiken.


Module 4 - Stand out opt-ins

Leer hoe je een opvallende en aantrekkelijke opt-in box maakt, die helemaal past bij jouw visual brand.


Module 5 - Branded subscribe box

Leer hoe je een subscribe box maakt voor op je website, waarmee je meer inschrijvingen op je e-maillijst krijgt.


Module 6 - Brand your e-mail signature

Ontdek hoe je een mooie branded e-mailhandtekening maakt, waarmee je gelijk je marketingboodschap overbrengt en je ontvangers vertelt waar ze je online kunnen vinden.


Module 7 - Techie tools en begrippen

Alles over lijsten, groepen en segmenten in MailChimp.


Module 8 - Brand your automated e-mail series

Leer hoe je automatische email series of autoresponders aanmaakt en vormgeeft.

Ik weet, het valt niet goed te praten, maar ik ben zo’n type dat de handleiding ongeduldig overslaat en gewoon maar begint. Zo was het ook met Mailchimp. En het ging best aardig. Maar best aardig is tegenwoordig niet genoeg. Ik zag de één na de andere oogstrelende mailings voorbij komen en ondernam een dappere poging om de handleiding toch maar eens door te nemen.

Zo worstelde ik een tijdje door (zonder resultaat overigens) totdat ik bij Biz Booster Babe Jakolien en haar Elevate Your Biz Emails eCourse terecht kwam. Wat een verademing! Niks saaie instructies, maar een praktische, no-nonsense e-course in de vorm van video’s en andere handige tools. Kijken en meteen doen. En guess what? Alles lukte en dat zegt wat hoor! Overigens heb je genoeg ruimte om vragen te stellen onder elke les en krijg je super snel antwoord!

Dankzij Jakolien, zet ik Mailchimp nu veel professioneler in en realiseer ik doelstellingen waaronder maandelijkse groei van de database en een hoger open- en klikpercentage.

Gabriëlle de Sain - Content Writer en eigenaar bij Trigger Tekst

 

Your Instructor


Jakolien Sok
Jakolien Sok

Hi! Ik ben Jakolien Sok, Chief Brand & Biz Booster van Boosting Your Brand. Wij ondersteunen vrouwelijke ondernemers met Business Boosting Programma's, Online Marketing en Web Design. Met samen 30+ jaar (online) marketing ervaring en drie succesvolle bedrijven weten we waar we het over hebben. Bewezen adviezen en strategieën die jou en je bedrijf succesvoller maken!

Je bent bij mij in ervaren handen

In de afgelopen jaren heb ik aan ruim 700 ondernemers en professionals offline en online training gegeven in online marketing. De gemiddelde waardering van alle studenten is 4.8 op een schaal van 5. Ik vind het leuk en inspirerend om mensen nieuwe kennis bij te brengen. Volgens mijn studenten doe ik dat op een dusdanig unieke en enthousiaste manier, dat jij ook daadwerkelijk de kennis tot je neemt en gaat toepassen!

Find me online!


Frequently Asked Questions


Hoe lang houd ik toegang tot het cursusmateriaal?
Vanaf het moment van inschrijving en betaling kun je voor onbepaalde tijd terecht in de leeromgeving.
Ik heb al veel mensen op mijn lijst, is de cursus voor mij ook geschikt?
Jazeker! De mensen op je lijst hebben interesse in wat jij te vertellen hebt. Maar om ze engaged te houden en te zorgen dat ze jouw content met anderen willen delen, is het belangrijk om je mailings ook visueel aantrekkelijk te maken.
Moet ik dure softwarepakketten aanschaffen voor deze cursus?
Absoluut niet. Ik laat je altijd de mogelijkheden van de gratis versie zien van de tools die aan bod komen. En laat je daarnaast weten wat de eventuele voordelen zijn van de betaalde versie. Maar uiteindelijk ligt die keuze altijd bij jou.
In welk format wordt de cursus aangeboden?
De cursus bestaat uit instructievideo’s, templates en pdf’s.
Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de cursus?
De cursus bestaat uit 8 modules. Een video duurt max 30 minuten. Hoeveel tijd je kwijt bent aan het maken van de opdrachten verbonden aan elke video, verschilt per persoon. Ook omdat je werkt met filmpjes, die je tussendoor stop kunt zetten. Maar reken op ongeveer 2 uur per module. Je doet de cursus in je eigen tempo.
Waar kan ik terecht met vragen en is extra begeleiding mogelijk?
In de trainingsomgeving kun je onder elke les al je vragen stellen. Daarnaast kun je kiezen voor de uplevel variant van deze cursus. Voor persoonlijke feedback per onderdeel en direct antwoord op al je vragen.
Ik heb nog nooit wat gedaan aan e-mailmarketing, dus moet ik eerst zorgen voor mensen op mijn lijst?
Dat hoeft helemaal niet! Deze training geeft je de juiste richting om meteen goed van start te gaan.
Wat nou als ik het niet voldoende snap? Is het dan weggegooid geld en tijd?
De cursus bestaat vooral uit instructiefilmpjes, waardoor je echt kunt zien wat je moet doen. Ook kun je die heel makkelijk even stoppen en er weer naar teruggaan. Voor vragen kun je bovendien terecht in de comments onder elke les in de trainingsomgeving. Liever persoonlijke hulp? Kies dan voor de uplevel versie van deze cursus.
Ik kan met een beetje zoeken deze kennis toch ook gewoon via Google of gratis webinars opdoen?
Natuurlijk vind je een hoop informatie via Google. Maar veel van wat er over dit onderwerp online te vinden is, is alweer achterhaald. Zonde van je tijd dus. Deze training is gebaseerd op de laatste inzichten in email marketing en branding, waarvoor ik mijn kennis ook via betaalde kanalen heb opgedaan. Bovendien geeft de training je diepgaand inzicht, wat je van gratis webinars niet kan verwachten.

De Elevate Your Biz Emails eCourse wordt in een prettige en lichte leeromgeving gegeven. Er zijn veel korte en bondige filmpjes te vinden in deze course die toch alle informatie bevatten! Jakolien komt snel to-the-point wat ik heel erg prettig vind. Ik ben op zich meer een 'lezer' dan een 'luisteraar’ maar deze videos vond ik top en fijn te volgen. Jakolien heeft een kalme, warme, duidelijke stem en is heel prettig om naar te luisteren.

Qua inhoud en presentatie met recht een waardevolle training!

Twee verschillende betaalmanieren!

Betalen met creditcard
Betaling met creditcard via dit trainingsplatform:


Je kunt hieronder via de roze knop "Ja, ik meld me aan" betalen met creditcard. Je komt dan in een vervolgscherm waar je jouw persoonlijke account voor deze training kunt aanmaken middels het invoeren van je naam, emailadres en wachtwoord. Vervolgens ga je naar de beveiligde betaalinterface op dit platform. Zodra je hebt betaald kun je direct inloggen met de gegevens die je hebt ingegeven. In de welkomst e-mail vind je de link om je factuur te ontvangen. En that's it!

Wil jij met je creditcard betalen?
Maak dan onderaan deze pagina je keuze uit de 2 opties en meld je aan.


Betalen via eigen bankoverschrijving
Betaling na ontvangst factuur via bankoverschrijving:


Wil jij graag via een bankoverschrijving betalen? Dat kan natuurlijk ook! Ga dan naar deze link op onze Boosting Your Brand website om het online aanmeldformulier in te vullen en te versturen. Na ontvangst van je gegevens ontvang je per e-mail de factuur welke je per bankoverschrijving kunt voldoen. Zodra je hebt betaald krijg je van mij een speciale code die je kunt gebruiken om je account aan te maken op dit trainingsplatform. In de e-mail van mij staan alle benodigde gegevens en instructies!

Wil jij met bankoverschrijving betalen?
Klik dan nu op deze link!

Dank, Jakolien, voor deze Elevate Your Biz Emails eCourse! Ongelooflijk hoe makkelijk je echt een brand maakt van je mails. Dat wil zeggen, het is makkelijk met jouw heldere, rustige en vrolijke uitleg.

Je behandelt in deze cursus echt het hele plaatje, iets waar je, als (beginnend) ondernemer, niet bij stil staat. Juist de nadruk op de gehele brand-uitstraling geeft deze cursus de meerwaarde. Wil je een professionele uitstraling is, dan is deze eCourse meer dan de moeite (en de investering) waard!

Go get Branded! I'll see you on the inside!

Betalen via eigen bankoverschrijving


Ik betaal per bankoverschrijving na ontvangst van de factuur!

Klik hier om het aanmeldformulier in te vullen.Betalen met CreditCard
Ik betaal met CreditCard en ontvang daarna de factuur.

Maak hieronder je keuze uit de 2 opties en meld je aan.

Get started now!